RockStation

Újrakiadást kapott a Diafragma klasszikus debütáló lemeze, a Soulscream

2024. május 02. - theshattered

diafragmasoulscream.jpgJúnius második felében jelenik meg a szentesi death metal kvartett, a Diafragma debütáló albuma a Soulscream CD kiadványként először, korábban csak kazetta formátumban volt elérhető. Az eredetileg 1998-ban megjelent lemez 9 melodikus death metal nótát tartalmaz, olyan csapatok nyomvonalán haladva, mint az At The Gates, a Morbid Angel, a Vader, a Dismember vagy az  Entombed és a Grave. Egyaránt inspirálta őket az európai, azon belül a svéd, de ugyanakkor az amerikai death / black / thrash metal színtér is.

A kiadvány a Metal.hu kiadásában fog hamarosan megjelenni digipack CD formátumban, teljesen új layoutba csomagolva, plusz a zenekar klasszikus pólójával együtt pakk formájában is előrendelhető lesz a lemez.
 
Előrendelés: https://metal.hu/shop/link/zenekar/diafragma/

A zenekar frontembere Kovács Tibor ezt nyilatkozta az újrakiadásról:
"Hatalmas megtiszteltetés ez nekünk, hogy több mint 25 év elteltével is gondoltak ránk és hogy végre hivatalosan CD formájában is hozzáférhető lesz mindenki számára a Soulscream anyaga. Annak idején csak kazettán jelent meg a Trottel Records-nak köszönhetően, de az érdeklődés a CD formátum iránt egészen máig kitartott. Köszönet érte Tamásnak és a Metal.hu kiadónak, hogy ez hamarosan új fizikális valójában is elérhető lesz mindenki számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2818394559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum